HASAN CELAL GÜZEL ANADOLU LİSESİ

Vizyon: Ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak bireyleri bilimsel yöntemlerle ve değer yargılarımızla sentezlenmiş bir eğitim-öğretim anlayışıyla hayata hazırlayan, bu konuda çevresine örnek olan ve taşıdığı bayrağı her zaman en yükseğe çıkarmaya çalışan, eğitim-öğretim alanında öncü bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Kendine, çevresindeki diğer bireylere ve doğaya saygılı; empati duygusuna sahip, uzlaşmacı, değer yargılarına önem veren, sosyal, özgüveni yüksek, ülkesinin menfaatlerini kendi çıkarlarının üstünde tutan, fedakar insanlar yetiştimek.Aynı zamanda bilimsel yöntemi odak noktasına alan, sorun değil çözüm üreten, pratik zekaya sahip, girişimci ve fark yaratan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: -İl Atletizm müsabakaları üçüncülüğü (2019) -İlçe basketbol turnuvası birinciliği -İlçe Atletizm müsabakaları birinciliği (2020) -U20 Turkcell Türkiye Şampiyonası dördüncülüğü (2021) Spor Toto U18 Süper Lig Türkiye Şampiyonası 110 metre engelli koşusunda Türkiye ikinciliği, Disk atmada Türkiye ikinciliği, 4x İsveç bayrak yarışında Türkiye üçüncülüğü (2021) -İstanbul Tekvando Şampiyonasında Türkiye ikinciliği (2021) -7. Bilim ve Fikir Festivali ´´Sanal Dostum Projesi´´ derecesi -Sultangazi Atletizm Kros Yarışma birinciliği

Saatler: 08.15 - 15.15
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Servis Bilgisi: Okulumuzun önünden Sultangazi Belediyesinin tahsis ettiği araçlar ile ring seferleri yapılmaktadır. Ek olarak öğrencilerimizin bazıları okul servisi ile taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuzda 2022 yılında 165 öğrenci üniversite sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, FUTSAL, ATLETİZM, TEKVANDO, VOLEYBOL.
Bilimsel Etkinlikler: 2021 TUBİTAK ÇALIŞMALARI HAREZMİ PROJESİ
Proje Çalışmaları: Misafirim Öğretmenim Projesi, Geleceğe Nefes Fidan Dikimi, Sokak Hayvanlarına Yardım Kampanyası, Umudum Öğretmenim Projesi, İstanbul´u Okuyorum Projesi, Yazı Akademileri, E-Twinning, Veli Akademileri, TÜBİTAK, Harezmi Projesi, İstanbul Masal Okulu.
Kontenjan Bilgileri: 1200

Telefon - 0212 595 3530

WEB - https://hasancelalguzel.meb.k12.tr

Adres - Eski Habibler Mah. Eski Edirne Asfaltı, Demirci Cad. No5/B İstanbul/Sultangazi