İstanbul Bilim Olimpiyatları (İSBO) 2022 Yarışması

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Millî Eğitim Bakanlığımız 2023 Vizyon hedefleri ve Müdürlüğümüz Stratejik Plan Hedefleri doğrultusunda hazırlanarak ve onay ile yürütülen Temel Fikirlerden Temel Bilimlere Projesi kapsamında ilimiz resmi-özel ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere yönelik İstanbul Bilim Olimpiyatları (İSBO) 2022 yarışması yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHİ: 15– 20 Aralık (20 Aralık 23.59'da sistem başvurulara kapatılacaktır.)

BAŞVURU ve YARIŞMA ADRESİ: http://istmem.meb.gov.tr/isbo/

YARIŞMA TARİHİ: Çalışma takviminde belirtilmiştir.

İSTANBUL BİLİM OLİMPİYATLARI KATILIM ŞARTLARI

• Yarışmaya İstanbul genelinde resmi ve özel ortaokul/imam hatip ortaokulların 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilir.

• Yarışmaya İstanbul genelinde Özel Öğretim Kurumları, Ortaöğretim, Din Öğretimi ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerin hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf seviyelerinden olan öğrenciler katılabilir.

• Yarışmaya katılım ücretsizdir, gönüllülük esastır.

• Her öğrenci İstanbul Bilim Olimpiyatları'na yalnızca bir branştan katılabilir.

Okulumuzdan detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

15.12.2022 145

15-12-2022